Donald Trump, afaceristul american a carui avere este estimata la peste 2, 7 miliarde de dolari (locul 87 in Topul Forbes), s-a aratat impresionat de talentul fetelor de la Indiggo. El le va distribui pe cele doua gemene intr-un musical ce se va juca pe Broadway.

Stabilite de cativa ani in Germania, locul in care proiectele lor artistice au prins din ce in ce mai bine contur, Mihaela si Gabriela, gemenele lansate la o varsta frageda sub numele de Indiggo, isi confirma talentul actoricesc si in America, pe Broadway.

Responsabil pentru aparitia gemenelor pe afisul unui musical a carui premiera va avea loc in curand, este celebrul magnat american Donald Trump. Detinatorul unui imperiu mediatic de succes, aflat la conducerea unor afaceri de top, cazinouri, proprietati imobiliare in toata lumea si organizatorul concursului Miss Univers, Donald Trump, un exigent manager, cu fler artistic, a "mirosit" potentialul trupei Indiggo, si le-a promis fetelor sprijinul lui. Discutiile au inceput in urma cu cateva luni, timp in care Mihaela si sora ei, Gabriela, l-au vizitat pe Donald Trump chiar la el acasa, in vila luxoasa pe care acesta o detine la New York. Cu aceasta ocazie, Mihaela Modorcea i-a oferit miliardarului primul ei volum de poezii "Furie si iubire", tradus in limba engleza de catre sora ei, Gabriela.

Gemenele Indiggo au cantat pe Broadway, cu ocazia Zilei Romaniei, sarbatorita la New York, in luna mai. inainte de concert stilistul lui Al Pacino le-a aranjat coafura. Mihaela si Gabriela au fost invitate de magnatul Donald Trump la vila lui din New York


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.