Actrita de origine columbiana Sofia Vergara, noua iubita a lui Tom Cruise, a oferit un interviu publicatiei britanice News Of The World in care vorbeste deschis despre viata sa sexuala.

Poreclita Miss Viagra, gratie trupului sau apetisant, Sofia a marturisit ca nu trebuie sa se prefaca atunci cand face dragoste cu fostul sot al lui Nicole Kidman. Renumita pentru relatiile sale cu staruri precum Enrique Iglesias, Luis Miguel, P. Diddy, Craig David sau Mark Wahlberg, despre focoasa cu sange latin se stie ca cere foarte mult de la partenerul de pat. "Abia implinisem 18 ani cand mi-am pierdut virginitatea. A fost destul de placut, insa imi place mai mult acum. Cu cat o faci mai des, cu atat te simti mai bine. Eu una sunt de parere ca cea mai mare prostie pe care o fac femeile este sa se prefaca atunci cand fac dragoste. Care este scopul? Ce, ati innebunit?", a impartasit Vergara din experienta sa.

DACA O INSALA, IL OMOARA

Sofia si Tom sunt impreuna de aproape o luna si cei doi par sa aiba intentii destul de serioase. Sofia l-a prezentat pe Cruise mamei sale si se gandeste deja sa se alature Bisericii Scientologice, la fel ca iubitul sau. In ciuda aparentelor, actrita in varsta de 32 de ani prefera relatiile stabile: "Aventurile de o noapte sunt distractive, dar eu am nevoie de ceva serios pentru a fi fericita si pentru a-l face fericit si pe cel de langa mine".

Cea mai cautata femeie de origine latina pe Internet nu are un anumit tip de barbat care o atrage: "Nu trebuie sa aiba ochii albastri sau parul negru. Nu conteaza asta pentru mine. De ce sa nu-i oferi o sansa unei persoane deosebite?" Un singur lucru o scoate pe Sofia din minti cand vine vorba de sexul tare: "Daca-mi prind barbatul ca ma insala, il omor !" Sofia are un baiat de 9 ani, din casatoria cu prima sa iubire (l-a cunoscut la 14 ani), mariaj incheiat pe cand avea doar 18 ani.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.