Cintareata Andreea Banica a lansat albumul "Rendez-vous", primul album sub numele sau din buletin, iar titulatura de "Blondy" o va folosi doar pentru cariera internationala, caci, de curind, a semnat contracte cu case de discuri din Marea Britanie si Polonia.

"Rendez-vous" contine 12 piese dintre care trei sint semnate de compozitorul momentului, Marius Moga, alte doua de Gabi Huiban, iar celelalte de Laurentiu Duta. ``Am facut ceva schimbari de la "Dansez, dansez" (albumul precedent - n.r.) pentru ca am constatat ca piesa "Fiesta" a fost cel mai mare succes al meu si atunci de ce sa nu continuam pe aceeasi linie?``, a declarat artista.

Pe acest CD se afla si un featuring pe care cintareata l-a facut cu Brad Vee Johnson, fostul solist al trupei Boney M. Solista nu va organiza o lansare oficiala a acestui material discografic deoarece sustine ca nu a avut timp sa pregateasca show-ul, care ar trebui sa fie impecabil. "Din toamna voi cinta cu trupa in spate, pentru ca vreau sa evoluez. De aceea prefer sa amin lansarea pentru a avea timp sa ma pregatesc", a comentat Banica.

Pina atunci, interpreta se va concentra pe cariera internationala care a inceput sa prinda contur. Anul trecut, solista a participat la festivalul de la Sopot din Polonia, alaturi de nume ca Outlandish, pe care, la acea vreme, romanca nici nu-i cunostea. "M-am dus asa, ca o blonda, nici nu stiam cine sint", a spus cintareata. "Cind am venit in tara si am aflat cine era acolo, nu mi-a venit sa cred." Odata cu aparitia acestui album, Andreea Banica a renuntat, in Romania, la numele de Blondy, titulatura pe care o va folosi doar in strainatate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.