Unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz este acela format din Venera Arapu si fostul jucator de polo, Vova Cohn. S-au certat, dar acum s-au impacat si sint din nou impreuna. Au inceput sa iasa la restaurante, sa fie cit mai des vazuti la Clubul Gaia, care ii apartine femeii de afaceri.

Venera Arapu este una dintre cele cele mai extravagante aparitii in peisajul monden romanesc, a fost casatorita cu omul de afaceri Dinu Cismarescu si are doi copii. Pe Vova l-a cunoscut in tinerete, au mai avut o relatie de iubire, iar acum, dupa divort, au reluat-o. Multa vreme, fostul sportiv a fost curtat de tot felul de domnisoare mai mult sau mai putin celebre, avind si citeva aventuri cu unele fete tinere. De Venera s-a indragostit cu multa vreme in urma si spune ca nu a putut s-o uite nicio clipa.

Este o dragoste cu nabadai, daca ne gindim ca s-au certat si s-au impacat, dar se pare ca iubirea lor este mai puternica. Asteptam, de ce nu, o nunta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.