in Romania nu ar fi devenit cunoscut daca nu ar fi fost logodit cu una dintre cele mai frumoase femei. inalt, brunet, bogat, Carlo Cancellieri e, la randul lui, unul dintre cei mai ravniti burlaci din "cizma". in urma cu trei ani, italianul a cunoscut-o pe Alexandra Dinu, proaspat divortata de fotbalistul Adrian Mutu.

Pentru el a fost dragoste la prima vedere. si-a dorit ca Alexandra sa-i devina sotie, insa viata a facut ca visurile lui sa se naruiasca. Pentru prima data, Carlo a acceptat sa vorbeasca despre relatia lui cu cea care i-a furat inima. Tocmai implinise 31 de ani si Click! a dorit sa-i ureze "La multi ani!".

Carlo, ai putea sa vorbesti acum despre iubirea ta spulberata? Cum si unde ai cunoscut-o pe Alexandra Dinu?

Mereu sunteti curiosi. Ne-am cunoscut la Roma, intr-un cerc de prieteni comuni. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere.

Ce stiai despre ea cand ai hotarat sa ai o relatie cu o romanca frumoasa?

Nu stiam mai nimic. Tot ce am aflat, am aflat de la ea. A fost frumos si ne-am cunoscut unul de la celalalt.

Ai cerut-o de sotie cand Alexandra a implinit 25 de ani, chiar de ziua ei. Logodna voastra a durat aproape doi ani. De ce nu a mai avut loc mult asteptata nunta?

Da, am cerut-o de sotie. Au existat, insa, foarte multe diferente de mentalitate. Traisem amandoi in doua lumi diferite. M-as fi casatorit cu ea fara indoiala, daca ea ar fi dorit intr-adevar acest lucru. Dar, probabil ca o casatorie, in acest moment, nu intra in planurile Alexandrei. Aici proiectele mele nu coincideau cu ale ei. Eu as fi vrut o familie serioasa in adevaratul sens al cuvantului.

Ce te-a facut, totusi, sa te razgandesti? E unul din motive procesul ei cu fostul sot, Adrian Mutu?

Nu are legatura cu procesul ci cu faptul ca, de la inceput, ea nu a vrut sa se rupa de trecut. A cautat in permanenta legatura cu acesta, implicit cu fostul ei sot.

Este adevarat ca pentru procesul din Italia Alexandra avea cei mai buni avocati angajati de tine si ca dupa despartirea voastra ti-ai retras tot sprijinul?
Nu, nu am nici o legatura cu procesul din Italia. Eu doar am sustinut-o in tot ce a intreprins si am ajutat-o cu Mario. imi plac copiii foarte mult si ma atasasem foarte tare de el. Deciziile, insa, le-a luat singura, indiferent de parerea mea.

Acum ai o noua iubita?

Nu am pe nimeni acum. Sunt singur. Am varsta de 31 de ani. Intentionez, insa, sa-mi intemeiez o familie asa cum vreau eu.

Adrian Mutu nu a putut fi inlocuit in inima Alexandrei de Carlo Cancellieri. Cel putin asa lasa sa se inteleaga fostul logodnic italian al Alexandrei Dinu. in singurul interviu acordat presei din Romania, Carlo Cancellieri marturiseste ca isi dorea foarte tare ca familia lui sa fie formata din Mario Mutu si blonda lui mamica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.