Cristina Spatar a avut mai multe relatii cu barbati bogati, dar nici una nu s-a concretizat intr-o casatorie. Motivul? Solista nu a reusit sub nici o forma sa intre si in gratiile potentialelor soacre.

Anul trecut, exact in toiul pregatirilor de nunta cu Mirco Maschio, Cristina a facut o mare boacana ce avea s-o coste mariajul cu instaritul italian. in timp ce acesta era plecat din tara, solista s-a afisat in baruri alaturi de fotbalistul Iannis Zicu si de liderului trupei Directia 5, Marian Ionescu, momente pe care paparazzii s-au si grabit sa le imortalizeze. La aflarea vestii, Mirco si-a parasit iubita infidela, fara urma de regret. De ruptura relatiei, cel mai mult s-a bucurat mama lui Mirco, aceasta fiind prima care nu a vazut cu ochi buni, inca de la inceput, povestea de dragoste a fiului sau cu "Regina R&B". insa, suferinta solistei s-a dovedit a fi de scurta durata, in viata vedetei facandu-si loc un alt barbat cu un cont gras in banca, in persoana tanarului afacerist Alex Adamescu.

Actualul iubit este influentat de mama

Numai ca si el pare ca traieste sub papucul parintilor, caci, altfel, nu se explica de ce a preferat, de Paste, sa plece singur in Germania, in vizita la mama lui. E clar ca acesteia i se adusese la cunostinta "trecutul glorios" al Cristinei si nu isi doreste sa o cunoasca, iar tatal lui Alex, Dan Grigore Adamescu, n-o simpatizeaza, rugandu-si prietenii de familie sa-i faca cunostinta lui Alex cu o fata mai cuminte.

Are cel mai luxos hotel de pe Litoral

Alex Adamescu a trait, pana acum cativa ani, in Germania, alaturi de mama sa. Cand s-a intors in Romania, el a preluat mai multe afaceri ale tatalui sau, printre care Societatea de Asigurari Astra, magazinul Unirea din Bucuresti si hotelul Rex din Mamaia. Alex si Cristina s-au intalnit de Revelion si formeaza un cuplu de cinci luni. Ei se simt foarte bine impreuna si intentioneaza sa mearga in vacanta in Grecia, in curand.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.