In momentul de fata, vedeta Antenei 1, Alessandra Stoicescu, se poate considera o femeie fericita. Alaturi de iubitul ei, medicul Valentin Calu, traieste, de un an, o frumoasa poveste de dragoste.
Sandra nu a tinut cont niciodata de cei circotasi care nu vedeau cu ochi buni relatia lor si spuneau ca el nu o merita. Amorezului i s-au atribuit tot felul de relatii, dar stirista a avut incredere in dragostea lui. Recent, a fost ziua de nastere a prezentatoarei de stiri, care a implinit 30 de ani, iar partenerul ei de viata i-a oferit o cina romantica, dar si un cadou considerabil. Masa au luat-o la un restaurant din Parcul Herastrau, iar darul a constat intr-un set de bijuterii de 4.000 de euro si un telefon de ultima generatie de 30 de milioane. Vedeta isi dorea de mult telefonul cu pricina, asa ca medicul i-a indeplinit dorinta. Au fost mai multe petreceri, una la Antena 1, alta, undeva la munte, si a treia, la local. Se aude ca anul acesta e posibil sa jucam si la nunta celor doi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.