Loredana va interpreta in cadrul celei de-a cincea editii a Premiilor Muzicale MTV Romania un duet inedit, mai exact cu vocea ei de cand avea trei ani.
"Am pus la cale ceva foarte special pentru acest eveniment. Voi canta un medley intre un remix al piesei Extravaganzza si un single nou, care se va numi . Piesa este ceva cu totul deosebit fata de ce am facut pana acum, deoarece este un duet intre Loredana de acum si Loredana la trei ani, vocea fiind inregistrata cu casetofonul tatalui meu", a povestit cantareata. Premiile MTV au loc joi, 10 mai, in Piata Mare din Sibiu. Artista pregateste o surpriza si iubitorilor de telenovele. Loredana va interpreta unul din rolurile principale din viitoarea productie a postului Acasa. Serialul se va difuza din toamna si va beneficia de cea mai mare investitie facuta in Romania intr-o productie de acest gen. Scenariul scris de Simona Macovei si Sorina Ungureanu si regizat de Iura Luca cuprinde peste 40 de personaje.

Alegerea celor care vor interpreta rolurile nu este deloc usoara, iar etapa de casting inceputa acum doua luni, nu s-a incheiat inca. Alaturi de Loredana, distributia va contine si nume de referinta ale teatrului Romanesc. Gheorghe Dinica si Marin Moraru au semnat si ei contractul pentru aceasta telenovela. La concurenta, postul Romanitica vine cu un concept nou pe piata de profil prin realizarea unei telenovele inspirate din viata Oanei Zavoranu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.