A marcat 15.000 de euro la "Dansez pentru tine" si le face foc de artificii participantilor la Eurovision. E vorba despre Gigi Becali, normal. Care, neavind pentru moment sinistrati la dispozitie si nici cartiere deconectate de la curent, si-a intors putin buzunarul si catre showbiz.

Slava Domnului ca a facut-o, fiindca si vedetele au nevoie de ajutor, nu numai anonimii ramasi fara adapost. Si sint convinsa ca ar mai fi multe drame de finantat in domeniu. Nici nu vreau sa ma gindesc cite dive sufera la ora asta dupa niste implanturi nou-noute, dar n-au bani sa le achizitioneze si citi iubiti de dive isi rod unghiile, fiindca vine acusi Valentine’s Day si n-au posibilitatea sa-si ilustreze dragostea cu ultimul model de Porsche. Sa le dea Gigi ajutorul de care au nevoie, mai ales ca ar fi si un bun prilej de PR. Pai, ce, nu se pot insoti niste amarite de silicoane cu un tatuaj sau cu o placuta de marmura, pe care sa scrie, cu litere de aur, "Ctitorit de Gigi Becali"?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.