Irinel Columbeanu nu le-a purtat deloc ranchiuna iubitelor pe care le-a avut in ultimii ani, indiferent de motivul despartirii. Mai mult decat atat, el a pastrat o relatie de amicitie atat cu Anna Lesko, cat si cu Romanita Iovan, spre disperarea actualei lui sotii, care nu a vazut cu ochi buni comportamentul acestuia. si nici ca o poate condamna cineva, din moment ce Irinel a continuat sa o sprijine financiar pe Anna, in incercarea ei disperata de a se relansa pe piata muzicala.

De asemenea, nu i-a picat bine Monicai nici faptul ca sotul ei a sarit, in urma cu doi ani, sa-i aline Romanitei suferinta pricinuita de pierderea primei ei sarcini, precum si de incidentul din curtea casei sale din Primaverii. Ultimul eveniment la care creatoarea de moda a mai fost vazuta in preajma omului de afaceri a fost nunta de anul trecut a Columbenilor.

Probabil ca atunci ceva s-a intamplat, pentru ca nici Romanita nu i-a mai invitat pe Irinel si pe Monica la botezul fiului ei, Albert, si nici sotii Columbeanu nu o asteapta la crestinarea micutei Irinei: "Nu le-am invitat, la evenimentul de pe 26 mai, nici pe Anna Lesko si nici pe Romanita. Nu conteaza motivul. Petrecerea va fi fara fostele iubie ale lui Iri", a declarat acesta pentru Click!

Trusoul Irinei are 2000 de cristale Swarovski

In sfarsit, designerul Catalin Botezatu a reusit sa finalizeze trusoul de botez al Irinei, dar si cele doua rochii de seara pe care Monica le va imbraca la petrecere. Mai greu i-a fost lui Bote sa fixeze pe materiale cele 2000 de cristale Swarovski: "Hainutele Irinei sunt lucrate din cea mai fina dantela frantuzeasca, iar rochiile Monicai sunt foarte sexy. Ea a dorit o tinuta aurie si o alta o combinatie de galben cu albastru. Monica a fost la probe si e multumita de creatiile mele".

Anna a invatat romaneste de la Columbeanu

Irinel si Anna s-au cunoscut in vara anului 1996, la un vestit hotel din statiunea Mamaia, unde aceasta lucra ca dansatoare. Pentru a se intelege cu frumoasa rusoaica nu numai prin semne, miliardarul a invatat-o sa vorbeasca romaneste.

Irinel a avut grija sa-i amenajeze acesteia, langa vila de la Izvorani, si un atelier de pictura. Tot el a fost cel care a lansat-o si in muzica, achitandu-i primele videoclipuri.


Romanita si Irinel au facut afaceri cu cafea

Irinel si Romanita au trait o frumoasa poveste de dragoste mai bine de 10 ani, timp in care au locuit tot la Izvorani, in somptuoasa lui vila. Dupa Revolutie, cei doi au demarat o afacere impreuna, infiintand firma Golden Brazilia, ce a avut ca obiect de activitate importul de cafea. in aceasta firma ei au investit nu mai putin de noua milioane de dolari.