In momentul in care s-au casatorit Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac, toata lumea a fost surprinsa. S-au facut pariuri, iar prietenii apropiati au fost luati pe nepregatite, ca si familia de altfel.

Nunta a avut loc rapid, mireasa neavind timp nici sa-si pregateasca o toaleta spectaculoasa. A aparut intr-o rochie bej, eleganta, dar fara sa aiba ceva special. Pentru mire a fost mai simplu, optind pentru clasicul costum, care da o nota de eleganta aparte. Imediat dupa cununia civila de la sectorul 1, mirii au plecat fiecare separat in masina lui! A doua zi, dupa eveniment, au plecat pentru o saptamina in strainatate, in asa-zisa luna de miere. S-au intors nefericiti, si mai suparati unul pe altul. Cel putin asa se vede din pozele aparute in presa mondena.

Au fost surprinsi de revista "Spy" in doua ipostaze, care arata in mod clar ca nu se iubesc deloc si nu exista o relatie de apropiere, ca intre doi oameni care si-au unit destinele de curind. De cind au revenit in tara, proaspata sotie prefera sa stea cu familia ei, in casa actritei Ioana Pavelescu, iar sotul locuieste in apartamentul din Floreasca. Au iesit, zilele trecute, la un cunoscut restaurant din zona Dorobantilor, dar s-au purtat ca doi straini.

Toata lumea a crezut ca designerul s-a casatorit cu Ion Ion pentru bani. Au existat si acuzatii, printre cei care o cunosc pe domnisoara crescuta prin strainatate, ca nu il iubeste deloc pe cel care i-a devenit barbat, ci a fost doar o toana de a ei sau cine stie ce interese oculte. Fiul cel risipitor, care este stiut doar ca baiatul lui tata, neavind la activ nicio reusita profesionala, a vrut, probabil, sa-l multumeasca pe senior si sa devina un barbat asezat la casa lui. Este posibil s-o fi facut si din razbunare pe Ion Tiriac, tinind cont de faptul ca acesta il vedea insurat de o domnisoara ce se ocupa cu afaceri si nu cu o creatoare de moda ce alearga numai dupa barbatii cu bani.

Ion Ion Tiriac primeste o renta lunara de 20.000 euro

Fiul miliardarului ce apare in top 300 are de la tatal sau o renta de 20.000 de euro pe luna, sustin prieteni de-ai acestuia si nu primeste niciun leu in plus daca depaseste suma. S-a vehiculat si ideea ca ar fi existat un contract prenuptial, validat legal. In Romania nu se recunoaste un asemenea act, dar cum cei doi soti au cetatenii duble, s-a putut realiza. Maria Marinescu s-a trezit practic posesoarea unei averi iluzorii, la care practic nu are acces. Designerul are o situatie financiara buna, dar nu se compara cu banii familiei sotului ei.

In fotografii se observa ca Maria este demoralizata, trista, nu arata ca o femeie indragostita, care sa radieze de fericire, ci dimpotriva. In schimb, barbatul fatal merge cu citiva pasi inaintea sotiei, vorbeste la telefon, nu o baga in seama si are un aer usor blazat. Nu schiteaza nici macar un gest de tandrete catre tinara sa sotie, cu care s-a casatorit in urma cu nicio luna.

In aceste conditii nu ar fi exclus un divort. De altfel, acest lucru nu este exclus, tinind cont ca relatia nu a mers inca de la inceput, a fost una de conjunctura, facuta, probabil, de ochii lumii si pentru nu stim ce interese oculte. Un alt motiv ar putea fi si acela ca Ion Tiriac se pregateste sa candideze la presedintia Romaniei, cel putin asa se aude prin tirg. Nu avea nevoie de un fiu ce umbla prin cluburi si are aventuri cu tot felul de domnisoare mai mult sau mai putin celebre si este cunoscut doar prin Dosarul "Cocaina".

Maria a crezut ca va pune mina pe averea fabuloasa a lui Ion Tiriac

Juniorul nu a fost partida visata de Maria, in primul rind ca nu are acces la averea sa fabuloasa, iar in al doilea rind ca nu are succese notabile in profesie. Prietenii cuplului dau ca sigur un divort intre cei doi. Nu ar uimi pe nimeni o asemenea decizie, mai ales ca multi se asteapta la o asemenea intorsatura de situatie. Daca s-ar intimpla separarea oficiala, cei doi ar putea intra in Cartea Recordurilor, pentru durata scurta a casatoriei, ca si alte cupluri din lume. Ramine de vazut daca vor gasi solutia de a fi impreuna sau vor decide sa se desparta sau vom asista la divortul secolului. Cei doi sint prea imaturi ca sa-si poata asuma ideea unei casnicii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.