Telenovelele au facut-o pe Oana Zavoranu nu doar celebra, dar si bogata. Daca la inceputul relatiei ei cu Pepe, acesta era cel care aducea mai multi bani in casa, acum lucrurile stau exact pe dos. Oana a marturisit ca noul contract semnat cu postul Romantica i-a adus un venit lunar de zeci de mii de euro. in plus, vedeta si-a ameliorat relatia cu mama sa, pe care a dat-o in judecata pentru a obtine partea cuvenita din mostenire.

"M-am intalnit cu mama in ultimul timp si am decis sa cadem la pace. Eu tin foarte mult la mobila veche din casa parinteasca pe care mi-o va da la schimb cu alte lucruri din proprietatea mea"- a spus Oana. Aceasta nu a reusit insa sa intre si in gratiile parintilor lui Pepe, care continua sa-si evite nora. "Pepe m-a preferat pe mine. Nu mi-am vazut socrii de cand m-am maritat cu el si nici nu vad rostul acestor vizite din moment ce ei nu m-au agreat niciodata".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.