Mihai Traistariu a sustinut, de Ziua Femeii, la Buzau cinci concerte, cerand pentru spectacol 5.000 de euro.

Ca un profesionist, interpretul a respectat contractul, numai ca cel care trebuia sa-i achite suma promisa, si caruia momentan ii publicam doar initialele T.C., l-a tot dus cu vorba: "De atunci l-am sunat mereu, dar se intampla, de cele mai multe ori, sa nici nu-mi raspunda la telefon. M-am saturat sa ma tot rog de el ca sa-mi dea banii cuveniti. La un moment dat mi-a zis sa mai astept, caci a ramas lefter dupa ce si-a cumparat aparatura pentru scena", ne-a declarat Mihai.

Cum insistentele lui Traistariu nu au dat roade, el a fost sfatuit, de o avocata din Constanta, oras in care locuieste cantaretul, sa-l actioneze in judecata pe organizatorul rau-platnic: "El stie ca sunt milionar in euro si considera, probabil, ca nu stau in cei 5.000 de euro. Se insala daca el crede ca o sa-l las in pace. Asa ca ne vom vedea la tribunal. Nu o sa profite nimeni de mine niciodata".

Nu vrea masina poleita cu aur

Mihai Traistariu si-a permis, dupa succesul financiar avut cu piesa "Tornero", sa achizitioneze, cu 60.000 de euro, un Porsche.

O firma care poleieste cu aur autoturismele manelistilor l-a contactat: "Vor sa-mi acopere cu aur capota masinii, dar, cum eu n-am garaj, nu vad rostul. Mi-a oferit si un discount de 75% sa ma convinga".