Fostele membre ale trupei Spice Girls, Victoria Beckham, Emma Bunton si Melanie Chisholm, s-au reunit, duminica, la botezul fetitei lui Geri Halliwell, la Londra, potrivit ziarului britanic "The Sun". Fiica lui Halliwell are 11 luni si se numeste Bluebell Madonna.

Fostele colege ale lui Geri, Victoria Beckham, Emma si Mel C au fost oaspeti de onoare la eveniment. Victoria Beckham a fost nasa fetitei lui Geri. Nasul, insa, celebrul David Beckham, a fost absent deoarece a ramas in Spania, alaturi de echipa Real Madrid. Dar marele absent a fost chiar tatal fetitei, scenaristul Sacha Gervasi, conform The Sun. Aproximativ 100 de invitati au fost prezenti la Parish Church of St Michael, din Highgate, in nordul Londrei, acolo unde a avut loc evenimentul.

Emma Bunton, care va fi si ea mama in curand, si Melanie C au fost incantate ca si-au vazut fostele colege. Singura care a lipsit din vechea formula de cinci a trupei Spice Girls a fost Mel B, Melanie Brown, care a nascut de curand, in America, a doua fetita, despre care sustine ca este a actorului Eddie Murphy, desi acesta nu o recunoaste.

Fetele se intalnisera ultima data, in aceeasi formula de patru, in decembrie 2004, la botezul copiilor Victoriei Beckham, Brooklyn si Romeo.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.