Sturlubatica miliardara Paris Hilton (26 de ani) are din nou neplaceri. De data aceasta, nu au mai aparut pe internet filmulete sau poze compromitatoare cu ea in rolul principal, ci vinovata de bataile de cap ale tinerei este justitia.
Care a poftit-o sa se prezinte personal in fata instantei, pentru a da explicatii legate de condusul masinii personale in conditiile in care avea permisul suspendat. Mai mult, exista si circumstante agravante in acest caz, dat fiind ca Paris fusese lasata "pieton" de politia din Los Angeles deoarece fusese prinsa beata la volan. Prin urmare, tinand cont de faptul ca e recidivista, miliardara risca 3 luni de inchisoare. Avocatii ei au incercat sa ajunga la o intelegere cu procurorii, in spatele usilor inchise, dar tot ce au obtinut a fost ca domnisoara Hilton sa fie lasata sa-si expuna personal punctul de vedere, pe 4 mai, la tribunal.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.