Familia Columbeanu a promis ca va fi prezenta in fiecare seara la "Bucharest Fashion Week", mai ales ca despre Irinel se poate spune ca este un impatimit al modei.

De altfel, una dintre firmele pe care el le patroneaza este pe lista de sponsori ai festivalului, ceea ce il face pe acesta sa fie implicat in mod direct in organizarea evenimentului.

Atat in prima seara a festivalului, cat si in cea de-a doua, cuplul Columbeanu a stat in sala in primul rand, langa cele trei fete de la Trident. Cei doi au fost foarte linistiti, stand pe scaun de la inceputul prezentarilor si pana la sfarsit, fara sa socializeze prea mult cu celelelalte persoane prezente, cu exceptia domnului Matei Miko, partener de afaceri si nasul lor de nunta. Ce-i drept, nici nu prea aveau cu cine vorbi, caci nu s-au inghesuit prea multe vedete in primele doua seri. Desi am putut vedea si colectii mai putin inspirate, atat Monica, cat si Irinel s-au aratat multumiti de modelele care au defilat pe podium. Asa cum era de asteptat, cel mai mult i-a incantat prezentarea de lenjerie intima a lui Catalin Botezatu, pe care au urmarit-o extrem de fascinati, ca, de altfel, toata asistenta. Chilotii cu capete de mort ai lui Botezatu au socat si au impresionat in mod placut, astfel ca Monica l-a sfatuit pe sotul ei sa-si cumpere lenjerie intima de la Bote.

Vedetele celei de-a treia seri au fost Cosmina Pasarin, pe post de mireasa punk pentru Occasion, firma a carei imagine o reprezinta, dar si colectia prezentata de Laura Olteanu si Mihai Albu, la care au lucrat mai bine de trei luni.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.