Fiica cea mare a lui Traian Basescu nu si-a gasit, deocamdata, alt partener de viata. Dupa divortul de Bodo, Ioana s-a hotarit sa-si schimbe chiar si domiciliul.
Vila de la Corbeanca, fostul ei camin conjugal, pare sa-i readuca in memorie amintiri neplacute. Revista Vip a aflat ca tinara s-a hotarit sa vinda imobilul, care a fost achizitionat in urma cu ceva vreme, in schimbul sumei de 300.000 de euro. Barbatul in preajma caruia Ioana a fost surprinsa de paparazzi nu este decit un amic, asa incit fata presedintelui a fost nevoita sa-si petreaca sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de parinti. In ceea ce priveste noua ei locuinta, se pare ca Ioana va convietui cu Traian si Maria Basescu in Vila Lac 3.

Pe plan profesional, fiica presedintelui isi imparte timpul intre afacerea cu trabuce si jobul de notar, pe care il are la Paunesti. Lui Bodo pare sa-i priasca libertatea. In viata cintaretului a aparut, de mai bine de o luna si jumatate, o noua femeie. Marturisirile au fost facute chiar de el, in emisiunea lui Cristian Brancu, difuzata la Antena 2.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.