Pregatita val virtej, cununia civila a juniorului Tiriac cu creatoarea de moda Maria Marinescu nu le-a lasat tinerilor insuratei timp nici macar pentru alegerea verighetelor.
Desi nu ne explicam graba acestei uniuni, care a avut loc chiar in Vinerea Mare, Maria Marinescu a fost nevoita sa puna pe deget o verigheta ieftina, al carei pret nu a depasit modica suma de 100 de euro. Probabil ca a fost cea mai ieftina bijuterie din colectia creatoarei, ea fiind obisnuita cu adevarate piese de colectie. Conform revistei Vip, Maria si Ion si-au achizitionat verighetele din centrul comercial ``Carrefour Feeria``, in schimbul a 700 RON. Desi cei doi insuratei nu au fost inca binecuvintati de preot, acesta fiind si cel care ar fi trebuit sa le puna inelele pe deget, Maria si Ion s-au grabit sa le poarte. Ce-i drept, pentru o scurta perioada de timp: aproximativ patru zile. In scurta luna de miere petrecuta la Paris, doamnul si doamna Tiriac si-au ales alte verighete, al caror pret se pare ca a fost destul de piperat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.