Desi au salarii de mii de euro, Dan Negru, Ana-Maria Prodan si Ionut Dolanescu isi rotunjesc veniturile lunare din inchirierea unor vile, birouri sau apartamente, proprietate personala.

In fruntea topului se afla vedeta postului Romantica, Ana-Maria, cu 10.000 de euro, urmata de Dan, cu 9.000 de euro, si de Ionut cu "doar" 3.000 de euro.

Cele trei vedete si-au investit mare parte din agoniseala in achizitionarea unor imobile, cu scopul declarat de a le inchiria. Dupa cum merge treaba, caci sumele obtinute in acest mod depasesc cu mult salariile lor din televiziune, e clar ca Dan Negru, Ana-Maria Prodan si Ionut Dolanescu au facut o alegere inspirata.

Ana-Maria detine in Las Vegas nu mai putin de patru case si un apartament, in acest moment fiecare imobil fiind inchiriat pe sume frumusele: "in America, platile se fac in dolari, asa ca, daca e sa fac o transformare in euro, suma obtinuta din cele cinci imobile este de 10.000 de euro. Le-am cumparat in rate, asa ca mai mult de jumatate din bani se duc la banci. Chiar si asa, tot imi raman, bani curati, 5.000 de euro".

Dan Negru, frica de saracie

Cat il priveste pe Dan Negru , prezentatorul de la Antena 1, el sustine ca a facut acest pas dintr-o frica teribila de saracie: "Nu am de unde sa stiu cat voi mai avea o leafa buna, asa ca tot ce am castigat am bagat in case. Lumea zice ca sunt zgarcit, dar nu ma supar. Normal ca, pentru a fi proprietarul a patru apartamente in Bucuresti, dar si al unui complex de birouri in Timisoara, a trebuit sa strang serios cureaua". Pentru ca apartamentele sunt situate in zona Unirea, el a cerut, si chiar a obtinut, pentru fiecare dintre ele, o chirie de 1.000 de euro lunar. Daca mai punem la socoteala si banii primiti pe birouri, inca vreo 5.000 de euro, iata ca Dan adauga lunar in cont aproape 9.000 de euro. si Ionut Dolanescu a facut aceasta "manevra" cu vila sa din Miami, pe care a dat-o, spre inchiriere, pe 3.000 de euro lunar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.