Trupa britanica The Prodigy va concerta pe 23 iunie la Bucuresti, in cadrul festivalului Rock`n Coke, potrivit site-ului oficial al formatiei, theprodigy.com, insa, pina in prezent, organizatorii nu au facut public acest eveniment.
The Prodigy a fost infiintata in 1990 de Liam Howlett, in Essex, Anglia. Actualii membri ai formatiei sint Howlett (compozitor/ clape), Keith Flint (dansator/vocalist) si Maxim (vocalist). Dansatorul Leeroy Thornhill a facut de asemenea parte din turpa intre 1990 si 2000. La inceputul anilor `90, muzica lor imbina genurile rave, hardcore techno si industrial, dar, mai tirziu, au abordat si rock-ul alternativ si punk-ul. Printre cele mai cunoscute piese Prodigy se numara "Breathe", "Voodoo People", "Firestarter" si "Smack My Bitch Up". The Prodigy a vindut pina in prezent 16 milioane de albume in toata lumea. Rock`n Coke este un festival care se desfasoara din 2003 in Turcia si este sponsorizat de Coca Cola. Organizarea unei variante romaneasti a acestuia nu a fost inca confirmata oficial.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.