Fostul international romn, Sabin Ilie este un impatimit al ruletei. Desi norocul se incapatina sa-l ocoleasca, el era nelipsit de la cazinouri.
Cel putin, asta facea in urma cu doi ani. Conform revistei Soc, fotbalistul a jucat la ruleta nu numai masina Letei, fosta sa sotie, ci chiar si fastuoasa vila din Pipera. Din cauza patimii pentru jocuri a lui Ilie si a ispravilor sale, fosta sotie a fost nevoita sa-si ia copiii si sa-si inchirieze un apartament. Daca ea a trecut cu vederea absenta masinii, picatura care a umplut paharul a fost pierderea `palatului` conjugal. Acesta se pare ca a fost si momentul in care Leta a intentat actiunea de divort. Si pentru ca, intre timp, a cochetat si cu moda, patroana de la Guess a reusit sa faca avere. Dupa un an, a reusit sa-si recupereze casa din Pipera, ajunsa intre timp in posesia unei firme specializata in tranzactii. Desi nu a participat nici macar moral la actiunea de recuperare a vilei, Sabin Ilie a tinut mortis sa ramina cu jumatate din vila in urma partajului. Nu i-au iesit pasentele, ci doar s-a ales cu niste cuvinte dure de la fosta sotie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.