In mod cert, Ileana Lazariuc si Lili Sandu sint doua fete frumoase, cu trecere la barbatii cu bani din Romnia si... cam atit. Nimeni nu stie despre ele decit ca au fost impreuna cu iubiti celebri si cu bani si ca dau telefoane de amenintare rivalelor.

Profesional, nu au excelat niciodata, in schimb, aventurile lor amoroase au facut, permanent, deliciul presei. Fiica Anastasiei Lazariuc si-a facut un tel din a cuceri numai pe acei domni cu conturi babane in banca. A avut o relatie de notorietate cu Ion Ion Tiriac, a visat sa devina sotia juniorului si sa intre in familia acestuia, dar nu a fost sa fie. Seniorul nu o dorea, in ruptul capului ca nora, deseori reprosindu-i fiului relatia cu aceasta "pipita". Nu vedea cu ochi buni faptul ca Ion Ion dorea sa se casatoreasca cu o asemenea domnisoara. Dar, iata ca juniorul a avut alte gusturi si s-a cununat cu Maria Marinescu, lucru ce a uimit pe toata lumea. Ileana a pierdut si de data aceasta. A fost atit de aproape de a deveni sotie de magnat, incit nu mai avea rabdare si numara deja clipele cind va deveni posesoarea unei averi fabuloase si o doamna respectabila. Mama ei visa ca Ileana sa devina, prin casatorie, o femeie de lume, insa sperantele i-au fost spulberate. Cine sa ia de nevasta o domnisoara dornica de escapade amoroase? A avut, vara trecuta, alaturi de buna sa prietena Lili Sandu, aventuri cu niste domni din Chisinau. S-au perindat pe Litoralul romanesc, in masini de lux, insotite de acesti bogatasi, iar fitele erau pe masura.

O perioada, Ileana a fost cuplata cu Dimitri, un barbat insurat si care avea si copii. Acesta avea o mare calitate: o avere imensa. Ii daruia iubitei tot felul de lucruri valoroase, printre care si un Maseratti. Nu a reusit sa-l tina prea mult in mreje pe amorez, acesta saturindu-se repede de vedeta si trimitind-o acasa. Intre timp, Lili Sandu nu a stat degeaba, a suferit ce a suferit dupa Bogdan Stelea, dar s-a reorientat. L-a cucerit pe Bogdan Ionescu, cunoscut ca si "Syda", si a urmat un elvetian extrem de bogat. Ca sa nu o lase singura pe buna sa amica, i-a prezentat-o altui elvetian, prieten cu iubitul ei. Ilenei nu i-a displacut partenerul, au iesit la masa, si-au dat o intilnire si cam atit. Nu a stat prea mult singura, la orizont aparind un alt pretendent cu multi bani si care, pe deasupra, arata si foarte bine, fiind dorit de majoritatea domnisoarelor din show-biz. Este vorba despre Mirco, fostul iubit al Cristinei Spatar. Se pare ca acesta s-a despartit de iubita lui din Italia, dar asta nu inseamna ca Ileana noastra a pus mina pe bogatas. Mirco nu-si mai doreste sa se insoare, asa ca vedeta va trebui sa-si puna pofta in cui.

Nimeni nu le vrea de sotii

De ce nu conving aceste domnisoare pe nimeni sa le ia de neveste? Este simplu: sint tate, fac scandaluri prin cluburi, nu stiu sa iubeasca cu adevarat, le place sa fie in centrul atentiei, se imbraca provocator, birfesc, nu au simtul penibilului si cred ca, in momenul in care au pus ochii pe un barbat aratos si bogat, sint si istete! Despre Lili Sandu nu se mai aude nimic, ne tot ameninta cu un CD, care nu mai apare deloc. De cind a jucat in telenovela "Numai iubirea", la Acasa Tv, nu a mai avut succes notabil in cariera profesionala. Nici Ileana Lazariuc nu exceleaza din punct de vedere profesional. A cintat intr-o trupa necunoscuta, a jucat intr-un film alaturi de Steven Segal, iar acum ne ameninta cu o telenovela marca Lazarov. Nu a avut o cariera de invidiat si s-a facut remarcata doar prin iubiti celebri, scandaluri si telefoane de amenintare date rivalelor.

Permanent, aceste domnisoare ramin de caruta, nimeni nu le vrea de sotii, ci prefera doar escapade cu diseusele showbiz-ului romanesc. Ileana declara, deunazi, ca ar dori un iubit intelectual, dar uita un lucru important: trebuie ca si acesta sa vrea o relatie cu ea. In continuare, ele spera ca il vor gasi pe acel domn dornic sa le aiba ca si soate, dar se insala amarnic, nimeni nu doreste doua femei care se dau in stamba prin localuri si au ca singur scop cucerirea unui bogatas. Poate ca numai un barbat cu pretentii modeste va dori linga el o asemenea femeie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.