Co-prezentatorul Andreeei Marin de la "Surprize, Surprize", Gabriel Coveseanu (alias Cove), este cunoscut ca fiind unul dintre Don Juanii momentului. De cand s-a facut remarcat in televiziune, Cove a avut numai iubite celebre.

Este de notorietate relatia cu Oana Zavoranu, dupa plecarea acesteia din TVR intervenind o ruptura definitiva intre cei doi. Apoi, Cove s-a reorientat spre o alta vedeta, de data aceasta din lumea telenovelelor. Este vorba de actrita Ioana Ginghina, cu care a avut o relatie destul de lunga. Aceasta insa l-a preferat pe colegul de telenovela Alexandru Papadopol, cu care s-a si maritat si caruia ii va face cadou un copil.

Dupa despartirea de cunoscuta actrita, presa s-a grabit sa-l cupleze pe asistentul Andrei Marin de la "Surprize, surprize" cu diverse femei mai mult sau mai putin celebre, cum ar fi o creatoare de moda din America. Prezentatorul dezminte insa ca ar avea o asemenea relatie: "Povestea cu America nu e adevarata. E o inventie a cuiva. E adevarat ca am o iubita, dar nu e nici o creatoare de moda, nici din America".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.