Se pare ca "cireasa de pe tort" in privinta articolelor care l-au deranjat este aventura cu "blonda de la Cotroceni", ce i s-a pus in carca recent. "Este deja prea mult. Am trecut cu vederea toate minciunile care s-au scris despre mine, dar presupusa aventura cu Elena Udrea a fost picatura care a umplut paharul. De data asta sunt mai hotarat ca niciodata sa-i actionez in justitie.

N-am nimic cu femeia asta si chiar nu-mi dau seama de unde au aparut aceste speculatii. Voi astepta trecerea sarbatorilor pentru a actiona si a-mi face dreptate", a declarat Erbasu.

Fiul fostului om de afaceri Mihai Erbasu, Alexandru, intentioneaza sa actioneze in instanta, cu acuzatia de calomnie, revista mondena "Star", pentru ca, spune el, a publicat mai multe articole mincinoase care aveau in titlu numele lui.

De-a lungul timpului, "Star" a scris despre Alex Erbasu ca a avut aventuri cu Maria Marinescu, Elena Basescu si, mai nou, cu o alta Elena, Udrea, fostul consilier prezidential. Informatiile publicate au fost intotdeauna negate de mostenitorul magnatului Erbasu. Cel mai recent articol aparut in "Star", legat de presupusa aventura cu Elena Udrea, l-a determinat pe Erbasu jr sa apeleze la justitie.

Este hotarat sa dea "Star"-ul in judecata imediat dupa Paste. Dupa mai bine de jumatate de an in care spune ca a inghitit tot felul de calomnii publicate de revista "Star" la adresa sa, Alex Erbasu s-a hotarat sa puna piciorul in prag. In revista a aparut, nu demult, un articol in care se spunea ca ar avea o "relatie sexuala" cu designerul Maria Marinescu, al carei nume se afla, de cateva zile, pe prima pagina a ziarelor, dar nu alaturi de cel al lui Erbasu, ci de cel al lui Ion Ion Tiriac, care a cerut-o de nevasta, iar ea a acceptat. Tot in "Star" s-a scris despre Erbasu jr ca ar fi impreuna cu fiica presedintelui, Elena Basescu. In legatura cu acest subiect, Alex a declarat ca iese in acelasi grup de prieteni cu Elena, dar ca niciodata nu a fost vorba despre o relatie amoroasa intre ei.