Florin Petrescu, actorul devenit celebru ca interpret al personajului Axinte, se pregateste sa-si ia in serios rolul de tatic. Nu este vorba de o noua ipostaza in care va aparea pe micul ecran, ci chiar de viata reala. Frumoasa lui sotie a intrat deja in luna a sasea de sarcina. Nasterea este prognozata la sfirsitul lunii iulie, mai precis in ziua de 25. Cei doi soti au aflat deja sexul copilului: va fi baiat.

Un motiv in plus de bucurie pentru Florin Petrescu. In ceea ce priveste numele, de comun acord, ei au decis sa-l cheme Eduard. Parintii spirituali ai micutului, vor fi chiar nasii de cununie ai sotilor Petrescu, respectiv familia Samson. Sotia actorului ne-a declarat ca, pina in prezent, sarcina nu i-a creat neplaceri, nici macar la nivelul greutatii corporale. Desi mai este putin timp pina isi va tine copilul in brate, Axinte este fericit ori de cite ori baietelul `se misca` in pintecele mamei. Dupa cum puteti vedea din fotografia alaturata, noi l-am surprins intr-un astfel de moment!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.