Romica tociu va investi mii de euro pentru a monta in restaurant camere videoIoana, soacra lui Romica tociu, a fost pradata, culmea, chiar in localul artistului, "La Romica Italianul".

Romica a primit, marti, vizita soacrei sale, Ioana, la Restaurantul "La Romica Italianul", pe care actorul si l-a deschis in urma cu patru ani in Dristor.

Intrarea slab luminata a clubului a fost ca o invitatie pentru hotul de portofelesi, pentru ca la acea ora in local se aflau mai degraba clienti de-ai casei, Ioana nici ca si-a facut griji in privinta gentii, lasand-o nesupravegheata, pe tejghea. insa, in doar cateva minute, timp in care soacra lui tociu s-a dus pana la bucatarie, portofelul acesteia, in care erau 26 de milioane de lei vechi, a disparut subit.

Degeaba au fost interogati clientii, dar si personalul restaurantului, caci toti au ridicat neputinciosi din umeri. Doar interventia politistilor, veniti la insistentele lui Romica tociu, a facut lumina in acest caz: "Hotul, pe numele sau Ion Oita, a fost prins in trei ore. Acesta venise in restaurant cu scopul de a vizita un angajat de-al meu, dar s-a dovedit a fi un om de calitate proasta", ne-a declarat ginerele pagubitei.

Soacra artistului si-a recuperat doar o parte din bani, 19 milioane de lei vechi, diferenta fiind risipita de hot la ruleta: "Lui Ion Oita i s-a intocmit dosar penal, fiind acum cercetat in stare de libertate", a mai adaugat vedeta postului PRO TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.