Doua tabloide britanice sustin ca au rezolvat misterul mortii Annei Nicole, publicand rezultate ale autopsiei cu o zi inainte ca acestea sa fie facute publice.

De asemenea, tabloidele au publicat si "jurnalul" ultimelor zile ale vedetei, care este concludent pentru ancheta in desfasurare. Medicul Joshua Perper din Broward County, Florida si seful Politiei din Seminole, Charlie Tiger, au programat pentru astazi, o conferinta de presa in care sa anunte verdictul oficial al autopsiei si nu au comentat articolele aparute in tabloide.

Ziaristii britanici de la The Enquirer sustin ca Anna Nicole facuse septicemie din cauza unui ac nesterlizat, iar infectia era atat de grava, incat vedeta ar fi murit oricum, chiar daca nu ar fi luat supradoza de sedative.

Contrar tuturor speculatiilor, conform rezultatelor testelor aflate de ziaristii britanici, Anna Nicole nu avea in sange, in momentul mortii, nici metadona si nici alte calmante, asa cum se speculase.

Astfel, tabloidul The Enquirer sustine ca, cu trei zile inainte de deces, pe cand plecase din Bahamas catre Florida, Annei i s-a facut in fesa stanga o injectie. Testele nu au relevat despre ce substanta ar fi fost vorba.

"In timp ce se afla in avion pentru a ajunge la Miami, Anna Nicole a acuzat dureri in zona unde ii fusese facuta injectia, abcesul fiind deja format. Acul nu fusese sterlizat. Durerea era din ce in ce mai acuta, iar abcesul crestea foarte rapid" a declarat o sursa apropiata cazului.

De la Miami, Anna Nicole si iubitul sau, avocatul Howard K. Stern, au calatorit catre Hollywood. Insa vedeta deja suferea dureri ingrozitoare, si facuse si febra mare.

Cand au ajuns la Hotelul Seminole Hard Rock & Casino, Anna Nicole avea deja febra 41.

Din nefericire, vedeta contactase si un alt virus, care provoaca gastroenterita, si care i-a declansat o serie de probleme intestinale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.