Nu mai este un secret pentru nimeni ca George Copos si-a tras o noua amanta. Si ca sa nu iasa din tiparele oricarui miliardar care se respecta (si la virsta pe care o are), aceasta trebuie sa fie, invariabil, mult mai tinara si mai stilata decit consoarta legala.
Ca-i mai tinara, se vede cu ochiul liber. Cit despre stil, e... discutabil. "Stilul" nu prea se deplaseaza cu clasa Economic la Milano. Domnisoara Elena Stoica, una dintre secretarele de care s-a amorezat Copos, l-a insotit pe patronul Rapidului intr-o calatorie de afaceri, la Milano, potrivit revistei VIP. Dar dupa cum a decurs calatoria, adica fiecare la alta "clasa" - el in fata, la Bussines (fara fes), ea in coada avionului, la Economic (cu un Bulgari pe deget), si prefacindu-se ca nu se cunosc, n-a fost doar atit. Patronul de la Rapid imbina, neoriginal, utilul cu placutul, un iz puternic de escapada amoroasa plutind in aer. Lasind putin malitiozitatea deoparte, George Copos s-a deplasat la Milano, la inceputul lui martie, pentru a discuta cu Massimo Morratti (patronul Inter Milano) transferul fotbalistului Zicu. In timp ce patronul Rapidului se ocupa de afaceri, tinara secretara, plictisita de buticurile de pe Calea Dorobantilor, a batut magazinele mai "stilate" de pe arterele milaneze in cautare de fesuri sic (si de nerecunoscut de catre paparazzi!) care sa camufleze cit mai bine plesuvul cap al amantului iubit. Spunem "iubit" deoarece se pare ca tinara secretara este indragostita sincer (dar nu neaparat dezinteresat) de Copos. Atit de indragostita incit, atunci cind nu sint impreuna in cuibusorul de nebunii din Cartierul Francez ii trimite siropoase si interminabile versuri prin SMS. Un efort remarcabil, recompensat regeste de tomnaticul amorez, altfel neputindu-ne explica cum de o simpla secretara isi etaleaza cu ostentatie haine de firma asortate cu bijuterii Bulgari. Cit despre sotia inselata, numai de bine.

Toata stima pentru d-na Copos care nu se isterizeaza prin intermediul mass-media si trateaza cu deosebita si inteleapta indulgenta escapadele sotului. Asta, probabil, atit timp cit acesta nu uita drumul spre casa si uita de amanta cind vine vorba de evenimente mondene si apare insotit de consoarta legala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.