Daca Adriana Bahmuteanu spune ca nu se poate trezi dimineata devreme, ceasul Rocsanei Marcu ii da desteptarea la ora 7. Dana Savuica este o mare consumatoare de presa, in timp ce Daniela Gyrfi si-a facut un obicei din a-si plimba catelul, timp de o jumatate de ora, in fiecare dimineata. Surprinzator, Silviu Prigoana ne-a declarat ca nu are nici un fel de tabiet: "Meseria mea nici nu-mi permite sa am tabieturi".

Roxana Ciuhulescu merge in fiecare zi la sala, atunci cand se afla in Bucuresti, iar dupa o ora de efort fizic, spune ca se relaxeaza intotdeauna cu cateva ture de piscina, dar si cu cateva minute bune de jacuzzi: "Merg la sala zilnic, cand nu sunt plecata din oras si dupa ce fac sport, mereu inot putin in piscina. Iar ca tabiet, nu renunt niciodata sa ma odihnesc in jacuzzi, atat cat imi permite timpul". In plus, dupa o zi obositoare, prezentatoarea "ProMotor" se trateaza cu o cana cu ceai, seara: "Mereu, cand ajung acasa, imi fac o cana imensa de ceai, din toate plantele posibile. Asta chiar e un obicei pe care il respect in fiecare seara".

Dana Savuica isi incepe ziua cu o cafea, pe care o bea intotdeauna cu lapte, si cu multe ziare, pentru ca, spune ea, ii place sa fie mereu bine informata: "E o placere a mea sa-mi beau cafeaua cu lapte cand ma trezesc. Si mereu imi cumpar toate ziarele, sa le citesc la cafea. Imi place sa fiu la curent cu tot ce se intampla". Un alt tabiet al prezentatoarea de la Euforia TV este acela de a citi, in fiecare seara, macar cateva pagini dintr-o carte: "Am, de regula, cate doua-trei carti incepute si citesc din fiecare, in functie de starea pe care o am. Dar nu ma culc niciodata fara sa parcurg macar cateva pagini". O alta amatoare de presa dimineata, pe care o "consuma" in timp ce-si bea cafeaua, este Rocsana Marcu. Insa, spre deosebire de Adriana Bahmuteanu, prezentatoarea "Meteo" de la Prima TV se trezeste la ora 7: "Imi suna alarma foarte devreme, la 7. Timp de o ora imi beau cafeaua si citesc ziarele, asta e un obicei la care nu renunt. Si in fiecare seara citesc pana adorm", spune Rocsana.