in urma celei de-a opta editii a Targului Anual de Barbati s-a strans suma 34.600 de lei, bani ce vor fi donati in preajma Pastelui, mai multor orfelinate din Bucuresti. Cei 11 candidati s-au urcat pe rand pe scena si au avut ocazia, timp de trei minute, sa-si prezinte calitatile care sa le aduca o suma cat mai mare din partea fanelor prezente. Castigatoarele licitatiei au petrecut o ora in compania vedetei alese.

Desi s-a clasat pe locul trei in topul barbatilor licitati, fiind cumparat cu suma de 4.600 de lei de catre colegele sale bebeluse, Catalin Dezbacatu a fost cu siguranta, vedeta serii, captand in totalitate atentia intregului public feminin prezent la eveniment.

El a impresionat doamnele aratandu-le ca este un bucatar desavarsit, preparand pe loc inghetata cu gem si banane. Mai mult decat atat, cativa asistenti de-ai lui le-au servit pe cele prezente cu placinta cu braza si stafide, gest foarte apreciat, de altfel. Desi mai multe femei s-au batut pentru el, pana la urma, bebelusele au fost cele mai inversunate, au facut cheta si l-au "achizitionat".

Cel mai scump barbat de la targ a fost politicianul Cristian Bitea de la PD Tineret, care a obtinut de la colegele sale de partid suma de 6.400 de lei. Pe locul doi s-a clasat Cici de Sistem, cumparat contra sumei de 4.700 de lei.

Cu toate acestea, vedetele nu prea s-au inghesuit sa liciteze. Dintre acestea, s-a remarcat Rita Muresan, care participa in fiecare an si care si l-a adjudecat pe Cornel Ilie de la Vank si pe Kamara, in colaborare cu hair-stylist-ul Geta Voinea. in afara de ele, a mai licitat si Adina de la trupa Heaven, care l-a cumparat pe Dj-ul Kiss Fm, Virgil Batista, contra sumei de 1.800 de lei.