Conflictul dintre Nicoleta Luciu si Roxana Ionescu - posesoarele celor mai impozanti sani din show-biz-ul romanesc - pare de nesolutionat.

Cele doua frumuseti s-au paruit si si-au aruncat cuvinte grele in culisele unei prezentari de moda. Motivul? Un sutien foarte frumos la care au poftit amandoua vedetele si cu care au vrut sa se afiseze pe podiumul de prezentare a colectiilor pentru sezonul primavara - vara 2005. Am incercat sa ne dam seama care ar fi fost perechea potrivita de sani pentru sutienul-minune. Asa ca am cerut parerile - mai mult sau mai putin avizate - ale colegilor de breasla ai Nicoletei si ai Roxanei. Cum nu prea au avut inima sa o declare pe una dintre ele castigatoarea primei runde, scorul este aproape egal, cu avantaj pentru Luciu.

Rocsana Marcu:
"Eu i-as oferi o cupa din respectivul sutien Nicoletei Luciu si alta Roxanei Ionescu. Ambele au sanii mari care innebunesc barbatii. Fiecare cupa fiind umpluta, ramane celalalt san al fiecarei fete dezgolit. Ma gandesc ca ar fi frumos sa le acoperim cu cate un iepuras Playboy sau, mai bine, cu cate o ureche a iepurasului". Noi ne facem insa probleme daca urechiusele animalului ar putea acoperi macar o parte din busturile vedetelor. Si, avand in vedere faptul ca una din urechile sigle Playboy este mai cazuta decat cealalta, ne intrebam cui oare ii va reveni aceasta.

Cosmin (Ca$$a Loco):
"Nu pot sa spun ca una dintre ele ar fi meritat mai mult decat cealalta sa poarte sutienul respectiv. De ce nimeni nu a intrebat sanii ce vor si ei? Poate ca ar fi trebuit sa faca un concurs. Proba parctica si teoretica la care sa fi participat doar sanii, nu si posesoarele lor. Totusi cred ca ar fi trebuit sa il poarte impreuna. Una o cupa, cealalta o cupa. Asa se mai apropiau un pic. Am vazut o gramada de fete care se tin de mana, se pupa, de ce nu ar purta acelasi sutien? Sa fie ca siamezele. Nu cred ca s-ar fi suparat cineva."

Dan Negru:
"O sa incerc sa fiu impartial chiar daca Roxana este, intr-un fel, asistenta mea. Cred ca cel mai corect ar fi fost ca fetele sa-si dea sutienul una alteia. Adica Roxana sa mearga cu el pe podium, unde sa o fi asteptat Nicoleta, acolo sa-si dea jos sutienul, pe care l-ar fi imbracat cealalta. Asa toata lume ar fi fost multumita. Si fetele, ca purtau amandoua sutienul "fermecat", si publicul, care ar fi fost martor la schimb".

Catalin Maruta:
"Trebuia sa imparta sutienul. Sa le dea cate o cupa fiecareia. Asa toata lumea putea sa vada si diferenta dintre sanul liber si cel sustinut de sutien si nici ele nu mai aveau motiv de cearta. Cu alte cuvinte, toata lumea era fericita. Cine stie, poate ca se inregistra un succes nebun al sutienului cu doar o cupa. Lansau o noua moda".

Dan Helciug:
"Poate ca ar fi trebuit sa conceapa un sutien cu patru cupe - cupe de inghetata - eu sa pun frisca, cate o cireasa in varf. Asa chiar nu s-ar fi suparat nimeni. Si mai am o propunere: data viitoare cand fetele vor sa se certe, sa nu o mai faca in public. Le invit la mine acasa. Le pregatesc o cada plina cu crema de ciocolata si promit ca o sa fiu un arbitru impartial".

Doinita (Spicy):
"Eu as prefera-o pe Nicoleta Luciu. Este o tipa foarte draguta, o femeie apetisanta si dorita de majoritatea barbatilor din aceasta tara. O apreciez pentru ca este extrem de feminina, ca s-a remarcat rapid fara a apela la vulgaritate".

Lavinia (Spicy):
"Si eu tot Nicoletei i-as oferi sutienul. Este, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Iar bustul ei este bine proportionat si ferm. Nu degeaba a pozat de atatea ori in Playboy si inca ii mai vin ofertele pe tava".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.