Batausa Naomi, unul dintre cele mai bine cotate supermodele din lume, a declarat recent ca s-a lasat de prafurile albe. Ea s-a jurat ca nu se va mai atinge niciodata de cocaina si si-a exprimat dezaprobarea pentru manechinele care inca o folosesc in mod cur.ent, cea vizata fiind Kate Moss.

"Ele nu inteleg oare ca isi fac rau singure?" a decarat indignata Naomi. De mentionat ca Naomi Campbell s-a drogat timp de 5 ani, pana in 2001, cand a aterizat la un centru de dezintoxicare pentru a se vindeca de acest obicei pacatos. Acum poate spune cu mandrie ca nu a mai prizat de o vesnicie si ca, chiar si atunci cand o facea nu era in timp ce lucra.

Supermodelul de 36 de ani a marturisit ca prima experienta de acest gen a avut-o la 24 de ani: "Eram la un concert intr-o tara din Europa cand mi s-a oferit cocaina. M-a facut sa ma simt invincibila, ca si cum as fi putut sa cuceresc intreaga lume. Dar totul era doar o iluzie; a doua zi ma simteam intotdeauna ingrozitor, "

Naomi o avertizeaza acum pe Kate Moss ca trebuie sa isi invinga dependenta pana nu va fii prea tarziu. Ea a declarat revistei "GQ" ca Moss se autodistruge in cel mai grav mod cu putinta, mai ales ca este permanent expusa, in centrul atentiei tuturor.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.