Dupa ce a refuzat oferta Pro TV pentru a prelua rolul Vicky detinut de Andreea Banica in sitcom-ul "Meseriasii", Adina, solista trupei Heaven, cocheteaza cu stirile. Duminica, ea a prezentat stirile de la ora 18.00 pe postul de televiziune N24 alaturi de Andrei Tomescu. Cuprinsa de emotii, Adina nu a crezut ca poate face fata acestei provocari, mai ales ca isi dorea tare mult sa nu scoata vreo "balba" in direct ca multe dintre vedetele aflate deja in aceasta ipostaza. Atenta si foarte concentrata, Adina a reusit sa faca fata cu brio si a trecut proba prompterului live.

Asa ca, dupa ce jurnalul de stiri s-a incheiat, cei din echipa stirilor N24 i-au propus cantaretei un post permanent de crainic tv. Adina este foarte incantata de idee, ea dorind sa aiba propria emisiune de divertisment. Urmeaza ca in aceste zile Radu Groza, managerul trupei "Heaven" sa ia deciza de a o lasa pe Adina sa treaca pe la pupitrul stirilor, atat cat programul ii permite. In alta ordine de idei, rolul Vicky din sitcom-ul 'Meseriasii>> a fost obtinut de colega sa de breasla, Anca Neacsu, titulara de drept, Andreea Banica mutandu-se la 'Romantica>>, postul condus de Teo Trandafir care se va lansa oficial pe 25 martie. Am abordat-o pe superba blonda a trupei Heaven pentru a afla ultimele noutati:

- Dupa ce ai divortat, relansarea ta a fost spectaculoasa... Mai astepti marea iubire, cea pentru toata viata?

- Sunt adepta relatiilor stabile, a casniciei pentru toata viata, asa cum am vazut la parintii mei. Daca fac acest pas, il vreau pentru totdeauna, da rasta nu inseamna ca accespt sa traiesc in umilinta si compromisuri.

- Crezi in egalitatea dintre femei si barbati?

- Nu cred ca suntem egali. Nici nu am avea cum. Fiecare are rolul sau pe pamant. Si mai cred ca barbatul este superior femeii, numai ca aceasta superioritate este o o responsabilitate pe care trebuie sa si-o asume. Femeia are nevoie de siguranta si protectie, oricat de puternica ar fi. Uneori si le poate oferi singura, dar nu intra in "atributiile" ei, lasate de Dumnezeu.

- Ce crezi ca este cel mai important la o femeie?

- Feminitatea, intelepciunea si demnitatea. Restul sunt "accesorii".

- Te-ai putea lasa intretinuta de un barbat?

- Nu, nu m-ar lasa nevoia de independenta. Dar mi-ar placea sa stiu ca barbatul de langa mine isi poate intretine familia, copiii si ca e in stare sa le ofere o viata buna.

- Care este cel mai utopic vis?

- Cred ca acela de a trai intr-o Romanie civilizata.

- Ce parere ai despre gelozie?

- Gelozia mi se pare esentiala, atata timp cat este un element de culoare intr-o relatie, ci nu o tara de caracter. Nu fac casa buna cu posesivitatea si gelozia, ci mai degraba cu increderea oarba in persoana iubita. Stiu ca gresesc...

- Te-ai ingrasat vreodata peste masura?

- Conformatia mea este una mai plinuta si trbeuie sa am mare grija. Nu m-am lasat niciodata in voia dulciurilor sau a exceselor alimentare. Imi tin greutatea in frau, mergand la sala, la fitness, la electrostimulare si cu un regim alimentar dominat de bun simt.

- Ce gen de afaceri ti-ar placea sa ai, daca ai avea banii necesari?

- Acum conduc o afacere preluata de la tata, iar in urma cu patru ani am avut un magazin de haine. Dar mi-ar placea sa am o cafenea mare, compartimentata in mici saloane in care sa poti citi, sa poti viziona un film, sa stai de vorba, un spatiu care sa aiba fel de fel de "ateliere" artistice. Ar fi mai degraba un loc boem, decat o afacere in sine… Eu asa ceva imi doresc pentru momentele tot mai putine de relaxare si evedare din cotidian.

- Unde visezi sa ajunga Heaven?

- Departe. Acolo unde stiu ca merita si ca poate ajunge.

- Afecteaza cariera viata particulara?

- Cu siguranta, mie mi-a afectat-o! Sunt perioade in care stam acasa doar cat sa ne schimbam hainele din valize. Este o meserie superba, insa foarte pretentioasa, care consuma timp si energie. Nu o poti face, casatorit fiind, decat daca cel de langa tine te iubeste mai mult decat pe sine. Altfel, invariabil, se ajunge la discutii, gelozii, neincredere, posesivitate si, intr-un final, la despartire.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.