Britney Spears continua sa socheze. La cπteva zile dupa ce s-a ras in cap, lasπnd o lume intreaga cu gura cascata, Britney le-a spus unor prieteni ca a facut acest lucru fiindca ar fi avut paduchi.

Cotidianul britanic "Daily Mail" a scris ieri ca tπnara se plπngea prietenilor ca o "manπnca" parul si ca "paduchii au innebunit-o". "Sustinea ca paduchii ii mπncau parul, asa ca s-a hotarπt sa scape de ei cπt mai rapid", a spus o sursa din anturajul artistei.

Britney, care trece printr-o perioada dificila, a ajuns din nou la reabilitare la o clinica din Malibu, a anuntat ieri purtatorul ei de cuvπnt. "Cerem presei sa respecte viata privata a cπntaretei si familiei ei", a spus el. Mama artistei a ajuns ieri la Los Angeles, pentru a-i fi alaturi.
Britney pare a fi "abonata" la clinicile de reabilitare. Cu o saptamπna in urma, ea s-a internat la dezintoxicare in Antigua, dar a iesit in 24 de ore. Complet derutata, ea s-a oprit in primul salon de coafura si s-a ras in cap, singura, in ciuda protestelor stilistei. A doua zi, a fost surprinsa de fotoreporteri purtπnd o peruca blonda.
Comportamentul sau haotic ar putea fi provocat de despartirea de sotul ei, Kevin Federline, in noiembrie anul trecut. Ce doi au doi baieti, Sean Preston si Jayden, iar gurile rele spun ca artista ar putea pierde custodia copiilor, daca nu-si face ordine in viata. Mai mult, apropiatii se tem ca e pe punctul de a suferi o depresie, dupa ce a ajuns sa se tunda zero. Psihologii de peste Ocean interpreteaza gestul ei drept un strigat de ajutor, intr-un moment dificil al vietii sale bulversate.

Ea a ajuns din nou la dezintoxicare

Britney a fost surprinsa de paparazzi la Centrul de tratament "Promises Malibu". Aceeasi clinica a avut pacienti celebri de la Hollywood, cum sunt Mel Gibson, care si-a tratat dependenta de alcool, Ben Affleck, Robert Downey Jr. si Charlie Sheen.