Una dintre cele trei femei din lume care conduc o reprezentanta "Casa del Habano", prin care comercializeaza trabucuri cubaneze, Ioana Basescu dovedeste foarte mult simt practic cand vine vorba de afaceri. In ciuda faptului ca a divortat in urma cu o luna de solistul trupei Proconsul, fiica presedintelui a preferat sa-si tina aproape fostul sot, in interes profesional de aceasta data. Daca in mariaj au dat gres, cei doi
si-au propus sa obtina profit macar de pe urma relatiei de afaceri dintre ei. Asa se face ca firma Ioanei aprovizioneaza cu tigari de foi magazinul pe care cantaretul il detine la mall-ul din Iasi, in coproprietate cu un intreprinzator local.

La magazinul "Casa de Tabacos", asa cum se numeste investitia lui Bodo si a asociatului sau, Lucian Burlea, nu se comercializeaza doar trabucurile Ioanei, ci si cele ale concurentei.

Cantaretul se aprovizioneaza cu tigari si de la "Davidoff", principalul rival de pe piata al fetei presedintelui. Reprezentanta "Davidoff" este detinuta de omul de afaceri Marius Vizer si directorul executiv al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea.

Bodo nu si-a facut promo

Magazinul cantaretului a fost deschis in urma cu un an si jumatate si a presupus o investitie destul de mica, putin peste 10.000 de euro, spre deosebire de investitia de cca 1 milion de euro facuta de Ioana pentru deschiderea reprezentantei sale, aflata in holul hotelului "Hilton" din Capitala. Potrivit asociatului lui Bodo, firma nu are deocamdata un profit substantial, intrucat nu s-au preocupat suficient de imagine, si nici de conditiile de depozitare ale tigarilor.