Face televiziune, presa scrisa, radio si, mai nou, regie, dar are o multime de alte pasiuni: gradinaritul, echitatia, tenisul, dar si fotografia.
Desi recunoaste ca este inca o novice in domeniu, vedeta se antreneaza pentru asta si are acasa o colectie intreaga de aparate de fotografiat, pe care o imbogateste constant, fie personal, fie ajutata de prieteni: "In ultimul timp, mi-am imbogatit colectia de aparate vechi de fotografiat si de filmat cu cateva piese deosebite, aduse din Singapore, dar si unele primite de la prieteni care-mi stiu pasiunea si le-au gasit prin diverse targuri de vechituri din lume".

Este cunoscut faptul ca prezentatoarea "Duminicii in familie" se implica in tot felul de actiuni caritabile, de la ajutorarea oamenilor afectati de catastrofe naturale pana la donatii pentru spitale sau voluntariat la Crucea Rosie: "Donez in continuare bani pentru diverse cauze sau sponsorizez diverse actiuni in care cred. Bunaoara, il ajut pe tanarul Vasile Stoica, imobilizat intr-un fotoliu rulant, sa ajunga din nou in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung traseu parcurs in acest mod sau ajut un tanar scriitor talentat sa-si scoata o carte". Vedeta a adaugat ca mai de pret este satisfactia sa personala in urma acestor actiuni caritabile, decat cea a beneficiarilor lor: "Mi se par niste cadouri minunate, nu neaparat pentru ei, cat pentru sufletul meu".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.