Termenul limita penru ca Sanda sa devina mama este data de 10 februarie. De putin timp, cantareata s-a hotarat ca-l va naste pe baietelul sau, pe care il va boteza Bogdan, pe cale naturala.
Sanda a avut o sarcina lipsita de probleme majore, cea mai grea perioada fiind primul trimestru. Pe parcursul celor noua luni, aceasta a tinut un regim sanatos de viata, axat pe o alimentatie care a cuprins cat mai multe produse naturale si foarte mult sport. Desi unii ar spune ca nu este indicat, Sanda a mers la sala de fitness cam de doua-trei ori pe saptamana, unde a facut exercitii nu foarte dificile, de tip cardio, special concepute pentru gravide.

Cantareata si iubitul ei, Stefan Tache, abia asteapta sa devina parinti, desi Stefan este deja bunic. Cei doi si-au dorit inca de la inceput sa aiba un baietel, fapt ce le-a fost confirmat inca din primele luni ale sarcinii de o ecografie performanta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.