Anna Lesko este una dintre cele mai dorite femei din show-biz-ul autohton. Iar ea constientizeaza din plin acest lucru. Si, de ce nu, se poate spune chiar ca si profita de pe urma acestui fapt. La un moment dat, ea nu a ezitat chiar sa afirme ca reprezinta un produs al barbatilor.

Cu toate acestea, nu se cunosc foarte multe detalii din viata intima a Annei. Asta poate si pentru ca, dupa despartirea de Irinel Columbeanu, ea nu prea a mai avut alte relatii foarte serioase sau de lunga durata. Desi s-a speculat destul de mult pe marginea unor posibile relatii amoroase ale cantaretei cu Marian Ionescu de la Directia 5 sau cu propriul sau antrenor de fitness. Dar iata ca acum Anna nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca are un iubit, desi nu prea ii face mare placere sa vorbeasca despre acest subiect.

Iubitul Annei se numeste Liviu Moreanu, are 25 de ani si este fiul patronului unui restaurant bucurestean cu specific argentinian. In cercurile mondene, Liviu este recunoscut pentru faptul ca ii place sa cheltuiasca mult mai mult decat are de obicei in portofel sau in cont si ca adora petrecerile de noapte prin cluburi. Cu toate acestea, cei doi sunt impreuna de aproximativ trei luni si pare sa le mearga destul de bine impreuna.

Cariera ii afecteaza viata de cuplu

Anna recunoaste ca viata profesionala tumultoasa pe care o are i-a cam afectat viata personala. Dar, conform spuselor ei, asta li se intampla tuturor femeilor de cariera. Iar cea mai distrugatoare este lipsa de timp si, implicit, lipsa de comunicare intre cei doi parteneri. Desi isi doreste momentan, cantareata nu se gandeste la casatorie. Dar atunci cand va face acest pas, spera sa fie pentru toata viata, conform modelului din propria sa familie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.