Kylie Minogue si Olivier Martinez

Kylie Minogue a fost parasita de iubitul sau, actorul francez Olivier Martinez prin intermediul telefonului, fara ca cei doi sa se intalneasca fata in fata, informeaza luni IMDb.com consultat de Rompres. Cei doi au pus vineri capat relatiei ce dura de 4 ani, actorul in varsta de 41 de ani fiind vazut chiar din aceasi zi in masina cu o bruneta misterioasa la Los Angeles, in timp ce Kylie se afla in Mexic. Conform unor relatari din presa americana, aceeasi femeie bruneta si misterioasa si-ar fi petrecut noaptea in compania lui Martinez la hotelul acestuia din Los Angeles. Kylie Minogue si Olivier Martinez si-au oficializat despartirea printr-un comunicat de presa difuzat vineri. "Olivier Martinez si Kylie Minogue au confirmat oficial ca nu mai formeaza de acum inainte un cuplu", se afirma in comunicat, in care se precizeaza ca cele doua vedete s-au despartit civilizat si raman "buni amici". In pofida acuzatiilor mincinoase aparute in presa privind posibila infidelitate din partea unuia dintre ei, Kylie si Olivier raman buni prieteni, specifica textul difuzat de presa. Tabloidul britanic News of the World a afirmat duminica trecuta ca Olivier Martinez, 41 de ani, ar fi avut relatii in afara cuplului. Kylie Minogue, 38 de ani, si-a intrerupt turneul international in mai 2005, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la san. Ea a avut nevoie de o interventie chirurgicala urgenta la Melbourne, in Australia, apoi, a facut un tratament de chimioterapie in Franta, unde Olivier are o casa. Kylie a vorbit in termeni elogiosi despre sprijinul pe care i l-a acordat fostul sau prieten intr-un moment dificil pentru viata sa. ‘Este omul cel mai onorabil pe care l-am intalnit vreodata’ - a spus atunci ea.

Alanis Morissette si Ryan Reynold

Solista rock canadiana Alanis Morissette si actorul Ryan Reynolds au pus capat in mod oficial logodnei dupa o relatie de patru ani, informeaza luni IMDb.com consultat de Rompres. Alanis, 32 de ani, si Ryan, 30 de ani, au mai avut o tentativa de despartire in iunie 2006, dar s-au impacat dupa cateva saptamani. Purtatorii de cuvant ai celor doi au confirmat despartirea. "Alanis Morissette si Ryan Reynolds au decis de comun acord sa puna capat logodnei. Cei doi continua sa ramana prieteni apropiati si nutresc unul fata de celalalt cele mai frumoase sentimente de dragoste si admiratie. Ei au solicitat presei sa le respecte intimitatea in aceste momente mai grele", a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei. apoi in 2004.

Whitney Houston si Bobby Brown

Whitney Houston a solicitat instantei de judecata obtinerea cat mai rapida a hotararii de divort de rapperul Bobby Brown in cadrul procesului intentat inca din luna octombrie, informeaza luni IMDb.com consultat de Rompres. Diva soul, in varsta de 43 de ani, sustine ca decizia se poate da mai repede, intrucat nu exista niciun fel de disensiuni intre ea si Bobby Brown cu privire la partajul averii. De asemenea, Whitney Houston doreste custodia asupra fetitei pe care o are cu Bobby Brown, Bobbi Kristina, 13 ani, tatal acesteia urmand sa primeasca dreptul de vizita la intervale de timp regulate. In prezent, bursa zvonurilor de la Hollywood o da pe Whitney Houston drept noua iubita a starului R&B Ray J., dupa ce acestia au fost vazuti mai mereu impreuna in ultimele saptamani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.