Iar a fost soferul Andreei Raicu la OTV, in problema cu nu stiu ce masina de spalat, veche de 100 de ani, pe care cica nu poate sa si-o mai recupereze. Ma rog, de data asta, avea de recuperat, in plus fata de data trecuta, un covor si o surubelnita electrica.
A sunat Silviu Prigoana si a zis ca ii face cadou unele nou-noute, dar omul tot nu parea multumit. Normal, din moment ce scopul prezentei lui la OTV nu era nici pe departe recuperarea celor citeva obiecte mentionate, ci santajul ordinar al unei persoane publice. Pe modelul asta, nu m-as mira sa vad, in curind, la OTV, vreo baba nebuna care sa faca scandal ca a salutat-o pe Andreea Marin, cind a vazut-o la televizor, iar aceasta a avut tupeul sa nu-i raspunda si ca i-a imprumutat, acum 30 de ani, doua oua si-o ceasca de ulei unei verisoare de-a Mihaelei Radulescu, care nu a mai avut bunul-simt sa i le dea inapoi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.