Saptamana trecuta au aparut zvonuri conform carora Anda Adam ar urma sa se casatoreasca impreuna cu Bogdan, un baiat cu care are o relatie de cativa ani. Mai mult decat atat, Anda ar fi primit deja inelul de logodna si ar fi stabilit sa faca nunta in Bucuresti, alaturi de familie si cativa prieteni apropiati.

Numai ca acum cateva zile, Anda si colegul sau de la emisiunea "Dansez pentru tine", Victor Slav s-au afisat impreuna intr-un club din zona Regie din Capitala, tinandu-se de mana, unde au petrecut timp de cateva ore. Cei doi au fost insotiti in respectivul club de inca o domnisoara. Presa a speculat inca din timpul filmarilor pentru "Dansez pentru tine" o relatie apropiata intre Anda si Victor.

Numai ca amandoi au negat, nu foarte vehement, ce-i drept. Cu toate acestea, ambii au recunoscut ca se inteleg foarte bine si ca le face placere sa-si petreaca timpul impreuna. Fiind invitata de Catalin Maruta intr-o emisiune de-a lui, Anda chiar a admis si faptul ca o atrage Victor din punct de vedere fizic, fiind un baiat foarte aratos. Daca intre cei doi exista sau se va infiripa si o altfel de relatie decat una de amicitie, ramane de vazut. Cu siguranta ca la un moment dat, vor alege sau vor fi nevoiti sa nu se mai ascunda.

Pe langa viata personala, unde pare sa-i mearga destul de bine, Anda se descurca si pe plan profesional. Ea pregateste un nou album si, de asemenea, va beneficia si de o lansare oficiala pe piata muzicala din Franta in decursul acestui an.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.