Sora cea mica a Nicoletei Luciu a avut in gand de mai mult timp sa-si incerce norocul in actorie. Si chiar si l-a incercat, pe buna dreptate. Numai ca, prezentandu-se la castinguri, a fost refuzata de foarte multe ori.
Iulianei i-a fost mai greu pana a obtinut primul rol, respectiv pe acela din filmul "Trei frati de belea". "In "3 frati de belea" joc rolul fiicei bulibasei Sigismund, Iuliana, de care se indragosteste un gunoier pe nume Bizo (interpretat de Mugur Mihaescu). In timpul filmarilor, cei din echipa ma poreclisera "elementul pur" - pentru ca in ciuda faptului ca eram fiica unor tigani, nu aratam ca ei, nu vorbeam cu accent si ma imbracam diferit", spune isi aminteste Iuliana de prima sa experienta cinematografica. Dar iata ca acest rol a fost de bun augur, astfel incat a atras dupa sine inca unul, in serialul "Om sarac, om bogat".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.