Romanita Iovan reprezinta unul dintre cele mai "vanate" personaje ale vietii mondene bucurestene. Desi creatoarea de moda s-a plans in repetate randuri ca presa a facut speculatii pe seama ei sau ca numele sau a fost asociat cu intamplari care de fapt nu s-au petrecut, ea continua sa alimenteze piata zvonurilor si a barfelor.
Mai intai, desi nu are niciun fel de pregatire in domeniu, Romanita a scris o carte espre viata sa, idee ce i-a venit dupa incidentul "Crima din Primaverii". Cartea intitulata "Cuvantul care ucide" este un roman strict despre viata personala a creatoarei de moda si a fost scris in colaborare cu jurnalistul Radu Popa, cu care Romanita a avut de altfel o aventura amoroasa, relatata in presa, dar pe care ea a negat-o.

Intr-adevar, nimeni nu poate contesta faptul ca Romanita a avut si are in continuare o viata tumultoasa. Chiar daca nu exista procesul "Crima din Primaveerii", Romanita tot s-ar fi bucurat de mediatizare, avand in vedere ca este una dintre femeile de succes ale Romaniei, are o avere de peste cinci milioane de dolari si a fost in tinerete iubita lui Irinel Columbeanu. Toate aceste aspecte, dupa cum a afirmat creatorea de moda intr-un interviu acordat revistei "X Magazin", au determinat o echipa de producatori sa-i propuna un scenariu de film. Romanita pare destul de incantata de proiect, singura retinere pe care ar avea-o in aces sens fiind faptul ca rspectivul film ar putea sa o tina departe de fiul sau in varsta de trei luni si jumatate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.