Iata ca a sosit si vremea razbunarii si pentru Daniel Buzdugan, cel mai mare farseur din Romania. Aproape 100 de oameni, echipati cu halate de plastic si manusi, l-au batut cu frisca pe Buzdugan de la Radio 21.

Ziaristi, echipa de la radio, sau fanii sai, au lasat deoparte orice retineri si inhibitii si s-au bombardat cu frisca timp de jumatate de ora, pana cand au terminat munitia, si-au distrus hainele si incaltarile si au transformat podeaua clubului intr-un adevarat patinoar.

"Ne-am batut parte in parte, sa fie foarte clar! M-au facut ei pe mine om de frisca, dar nici eu nu m-am lasat mai prejos", povesteste indignat Daniel Buzdugan, care era de nerecunoscut la finalul bataliei. Totusi, el a fost "aparat" de o armata de fete dezbracate din reviste colorate, care mai de care mai bataioasa, astfel incat niciun om dintre cei prezenti in club nu a scapat neatins. "Am avut si victime colaterale din pacate", spune Mihai Morar, colegul lui Buzdugan. "Un prieten de-ai nostri a alunecat pe podeaua acoperita cu frisca, a cazut si si-a dizlocat umarul, asa ca a ajuns de urgenta la spital", a adaugat acesta.

Bataia cu frisca a marcat si prezentarea oficiala catre publicul bucurestean a celui de-al treilea volum de farse - "Farsele lui Buzdugan" - "Intoarcerea lui Buzdugan".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.