Dupa numeroasele oferte pe care le-a avut la mai multe televioziuni din Romania, printre care Romantica, OTV sau Kanal D, se pare ca Oana Zavoranu s-a hotarat in sfarsit, unde isi va desfasura de acum inainte, activitatea de vedeta TV. Querida a renuntat la toate aceste propuneri foarte tentante, dupa cum chiar ea a spus, in favoarea televiziunii Cosmos TV, a lui Vadim Tudor, cel pe care ea il consiliaza pe probleme de imagine.

La randul lui, Vadim doreste cumva sa-i intoarca favorul Oanei si s-a gandit ca ea sa reprezinte si imaginea postului Cosmos TV. Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii in legatura cu activitatea Queridei la acest canal de televiziune, dar persoane deja angajate ale postului spun ca au auzit ca Oana va realiza acolo o emisiune de divertisment. Cu toate acestea, exista zvonuri conform carora Oana se va ocupa de intreaga directie de divertisment a canalului TV. Astfel, se presupune ca va modera mai multe emisiuni si chiar un talk-show de genul celor de la OTV la care este ea inviata.

Oana este foarte ocupata pe plan profesional. Pana sa-si reia cariera in televiziune, ea isi pregateste intens si lansarea pe piata muzicala. In curand, sub atenta supraveghere a sotului ei, Pepe, Oana va filma si videoclipul la primul sau single.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.