Actrita Kim Basinger este asteptata luni la tribunal, in cadrul procesului pe care i l-a intentat fostul sot, actorul Alec Baldwin, care a acuzat-o de violare a ordinului de custodie asupra fiicei lor, informeaza abc.com, citat de Mediafax.
La inceputul lunii octombrie 2006, actrita a pledat "nevinovat" la acuzatia de violare a ordinului de custodie asupra fiicei sale, Ireland, adusa de fostul ei sot. In urma acuzatiilor lui Alec Baldwin, lui Basinger i s-a intentat proces pentru 12 capete de acuzare. Astfel, din aceasta cauza, actrita risca o pedeapsa maxima de 60 de zile de inchisoare si o amenda de 12.000 de dolari, daca va fi gasita vinovata.

Actorul i-a reprosat in nenumarate randuri fostei sotii ca a convins-o pe fiica lor, Ireland, sa fie impotriva lui. Acesta a mai acuzat-o pe Basinger de faptul ca nu ii permite sa recupereze zilele de vizita pe care nu le-a putut onora din cauza filmarilor. Mai mult decat atat, in luna decembrie a anului trecut, Baldwin a acuzat-o pe Kim ca are probleme "patologice" si a cerut o evaluare psihologica a fostei sale sotii. De cealalta parte, avocatii lui Kim Basinger au fost prompti si au declarat ca actorul are "grave probleme emotionale".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.