La Focsani, Euro-Revelionul a fost unul cu peripetii, organizarea evenimentului de catre casa de productii Sahia Film nefiind pe masura invitatilor

La Revelionul vrancenilor din Piata Unirii din Focsani au fost chemate sa cante foarte multe trupe. Din pacate pentru miile de oameni care s-au adunat sa petreaca impreuna si sa-i asculte pe cei de la Rednex, Milli Vanilli sau 2Unlimited, sarbatoarea s-a incheiat mai devreme cu o ora decat era programat.

Dupa momentul solemn, prilejuit de arborarea steagului U.E., lumina de pe scena amenajata in Piata Unirii a cazut, ca urmare a unei pene de curent care a durat aproape o ora. In perioada in care scena a fost in bezna foarte multi oameni au plecat dezamagiti spre case si au revenit o data cu aparitia celor de la Milli Vanilli. Petrecerea de Euro-Revelion urma sa fie incheiata de Animal X, insa acestia, desi au fost platiti, nu au mai apucat sa apara in fata celor prezenti. Vina nu le apartine catusi de putin.
Dupa doua cantece interpretate de "Provincialii" vantul s-a intetit in Piata Unirii si, dupa primele rafale, pe scena pentru concerte era o imagine de cosmar.

"A cedat o grinda. Am avut noroc ca am observat-o si am avut timp sa ii evacuam pe "Provincialii" de pe scena, iar apoi sa o coboram fara altfel de incidente", a declarat Ion Dinu, regizorul artistic al evenimentului. Astfel ca fanii trupei Animal X s-au multumit sa bea sampanie cu acestia in piata ramasa goala si sa ia autografe.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.