Era cit p-aci sa intru in 2007 fara sa stiu cine-i sex-simbolul masculin al Romaniei. Noroc cu emisiunea "Noaptea erorilor" de pe Antena 1 (aia in care Ioan Isaiu le insceneaza diverse pacaleli vedetelor), care m-a ajutat sa aflu ca sex-simbolul masculin al Romaniei se numeste Adrian Enache si este o combinatie cit se poate de nefericita intre Tarzan si Florin Salam. Va rog sa ma credeti ca nu exagerez, chiar asa arata sex-simbolul in editia cu pricina din "Noaptea erorilor", iar daca o sa va zic si ca, la un moment dat, din cauza fotoliului incins de sub fundul lui, a inceput sa transpire intens, o sa intelegeti de ce, in loc sa dau dovada de consideratia si respectul care i se cuvin oricarui sex-simbol, eu l-am tratat cu hohote de ris.

Imi cer scuze, poate sint putin cam obraznica, dar, daca asa arata si se imbraca, mai nou, sex-simbolurile, atunci e clar ca va veni o zi in care vecina mea de la III, pensionara de citiva ani buni, imi va suna fericita la usa, sa ma anunte doua chestii foarte importante: 1. ca a cistigat titlul de Miss Romania si 2. ca are de gind sa-si construiasca o cariera internationala de model.

* Tot la "Noaptea erorilor" l-am vazut si pe Adrian virgula Copilul Minune, caruia, ca si sex-simbolului Adrian Enache, i s-a inscenat o legatura directa cu virgula televiziunea din Madrid, legatura dezastruoasa din punct de vedere virgula tehnic. Spre deosebire de Adrian virgula Enache, Minune s-a prins insa, din capul locului, ca e victima unei virgula pacaleli. Si s-a prins, printre altele, fiindca virgula stia clar ca, la Antena 1, nu sare niciodata virgula CD-ul. Iar, dupa ce s-a prins, a facut urmatoarea virgula declaratie: "Ma bucur ca am fost invitat la dumneavoastra in emisiune, desi prima data chiar am crezut ca virgula sintem la Madrid!".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.