Proaspat revenita in lumea mondena bucuresteana, Cristina Spataru, supranumita "regina R&B", lucreaza in prezent la un nou album. Ea inregistreaza cu un tanar compozitor foarte cunoscut, al carui nume nu ni l-a dezvaluit inca, din considerente strict profesionale. Impresarul cantaretei este Lucian Mitrea, iubitul si impresarul Andreei Banica (Blondy). Cu toate ca este impresariata de Lucian, cel care se ocupa si de trupa Blondy, Cristina nu are de gand sa reintregeasca trupa din care a plecat de curand Cristina Rus.

Pana una-alta, insa, vedeta se pregateste sa se interneze in spital. Frumoasa Cristina sufera de o laringita cronica, ce impune un repaus vocal total, de doua saptamani. Ca urmare, ea va lua drumul Spitalului Panduri, de indata ce-si va rezolva problema cu asigurarea medicala, pentru a fi o "pacienta cu acte in regula".

Solista ne-a declarat ca "dupa aceasta pauza in care nu voi vorbi absolut deloc, ma voi intoarce in studio".

Ea spera ca noul sau produs muzical, care va aborda acelasi stil care a consacrat-o, si anume R&B, sa apara pe piata la inceputul lunii iunie. Vedeta ne-a marturisit ca nu a stat departe de Romania doi ani asa cum s-a vehiculat, ea venind intre timp sa-si viziteze cea mai buna prietena, pe Ana Maria, de la Demmo, pe care o cunoaste de mai mult de 10 ani.

Iubeste un om de afaceri

Chiar daca in Romania locuieste singura, in viata Cristinei exista insa cineva. Barbatul care i-a furat inima tinerei cantarete este un om de afaceri despre care artista nu ne-a dezvaluit prea multe: "Nu vreau sa vorbesc despre el pentru ca nu este persoana publica. Este un om de afaceri, foarte ocupat, care sta mai tot timpul plecat din pricina "treburilor de serviciu", prin Italia sau Belgia". Regina R&B ne-a mai spus ca timpul petrecut in afara granitelor tarii, atat pe meleagurile macaronarilor, cat si in Belgia sau la Paris, l-a petrecut alaturi de jumatatea ei.

Pentru ca anul acesta are ganduri mari in ceea ce priveste cariera, Cristina lasa gandul cu maritisul pentru mai tarziu. Nu este exclus insa sa ne bucuram pentru ea, anul viitor.

Artista ne-a marturisit ca prefera sa stea departe de ochii presei, cel putin pana la lansarea ce urmeaza sa aiba loc anul acesta. Ea va lua in calcul toate ofertele de natura profesionala, regretand acum unele greseli din trecut. "In trecut am refuzat unele oferte tentante de a intra in lumea televiziunii. Acum imi dau seama ca am gresit, si ca atare nu voi refuza nimic din ceea ce mi se va propune. Voi accepta chiar si sa apar in reclame", a mai adaugat ea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.