Iar de acest Craciun, cel mai mediatizat miliardar al Romniei a avut cu adevarat parte exact de ceea ce si-a dorit atit de mult. Nu a mai bintuit prin cele mai exotice unghere ale lumii, ci si-a taiat porcul in curte, ca tot romnul, chiar daca, ce-i drept, intocmai dupa normele U.E. Seara de Ajun a fost impreuna cu sotia la niste prieteni de familie, in Pipera.

Ziua de Craciun au petrecut-o in intimitatea caminului, ei doi, mincind nu cine stie ce ciudatenii culinare, ci traditionalele preparate de casa, ca sorici, cirnati, caltabos si urechi pirlite de porc. Seara au fost la alti prieteni, in Otopeni, unde au servit ceva mai usor, piftie de curcan. Dar au avut parte si de destule emotii, Monica simtind brusc durerile specifice nasterii. Au contactat medicii, convinsi fiind ca a sosit sorocul, insa in cele din urma totul s-a dovedit a fi doar o alarma falsa. Dar si un semnal ca fericitul eveniment este cit se poate de aproape.

Porc taiat dupa normele U.E.

Ani de zile, opinia publica s-a obisnuit ca orice informatie despre Irinel Columbeanu sa fie asociata cu o noua excentricitate a non conformistului miliardar. Numai ca, exact in urma cu un an, acesta ne declara ca simte ca a sosit ceasul intrarii sale "in rindul lumii", recunoscind chiar ca tinjeste dupa o linistita si tihnita viata de familist.

A urmat un an plin de transformari substantiale in viata fostului rebel al tuturor party-urilor mondene, totul culminind cu " nunta secolului" si cu anuntul ca Monica este insarcinata. Pina acum, Irinel isi petrecea Sarbatorile de iarna prin cele mai luxoase si scumpe statiuni exotice din lume, recunoscind ca "ma deprima sa stau in tara, singur cuc, cind toti cunoscutii erau cu familiile". De aceasta data insa, lucrurile au stat cu totul altfel, familia Columbeanu sarbatorind Craciunul la resedinta de la Izvorani. Unde a si fost taiat un porc de o suta de kilograme.

Chiar daca in ziua de Ignat, magnatul era plecat la Paris cu afaceri, el a dat dispozitii ca sacrificarea sa se faca intocmai dupa normele Uniunii Europene, cu veterinarul care a injectat animalul, a constatat decesul acestuia si de-abia pe urma s-a trecut la traditionala pirlire cu paie. In seara de Ajun, cei doi au fost in vizita la niste prieteni din Pipera, dar, tinind cont de sarcina Monicai, nu au stat decit vreo doua ore. Ziua de Craciun au petrecut-o acasa, in doi, mincind preparatele "productie proprie", facute chiar in "bucataria inteligenta" a vilei : sorici, cirnati, caltabos, urechi." A fost pur si simplu minunat, un Craciun asa cum am visat si mi-am dorit dintotdeauna, facut acasa, cu familia", s-a destainuit cel care doar peste citeva zile va deveni tatic.

"Se rupe apa !"

In seara de Craciun, sotii Columbeanu au dat curs invitatiei altor prieteni apropiati, mergind la cina la vila acestora din Otopeni. Au servit piftie si friptura de curcan, avind parte de o seara extrem de calda si linistita. Asta doar pina cind, brusc, Monica a simtit senzatiile specifice nasterii, dar si dureri foarte puternice. Irinel Columbeanu a crezut si el ca a sosit sorocul si a incercat sa-si pastreze singele rece :" Am crezut ca i s-a rupt apa, cum se spune mai popular, si normal ca am fost cuprins de emotii. Dar si ingrijorat, pentru ca se vedea pe chipul Monicai durerea resimtita. Am sunat dupa medici, am incercat sa o linistesc cum am stiut mai bine, dar pina la urma totul s-a dovedit a fi doar o alarma falsa. Oricum, este clar ca momentul atit de asteptat se apropie cu pasi repezi. Abia astept si ma rog la Dumnezeu ca Monica sa nasca o fetita sanatoasa si frumoasa".

"Columbeanuit", materialul minune

Extravagantul miliardar, convertit intr-un familist convins, spune ca " acesta a fost, fara indoiala, cel mai bun an din viata mea, in care am cunoscut atitea transformari fericite. Pe plan familial totul imi merge din plin si de-abia astept si nasterea micutei. Sper, de asemenea, sa imi mearga la fel si pe plan profesional, anul acesta fiind cel in care am facut cea mai mare investitie din viata mea". Desi, din motive lesne de inteles, Irinel Columbeanu pastreaza inca secretul asupra acestei investitii considerate de unii de-a dreptul fabuloasa pentru Romania, am reusit totusi sa aflam ca este vorba despre fabricarea si lansarea pe piata internationala a unui nou tip de hidroaliant care are toate sansele sa revolutioneze industria constructiilor.

Materialul minune, care mai mult ca sigur va fi botezat "Columbeanuit" si va fi produs in niste instalatii de dimensiuni de-a dreptul faraonice la fabrica magnatului de linga Tirgu Jiu, poate fi folosit la temperaturi de pina la minus 25 de grade si are o productivitate de citeva zeci de ori mai mare decit cimenturile clasice. Ceea ce inseamna ca se va putea construi non- stop: "Este, intr-adevar, o imensa provocare pentru afacerile mele. In fiecare iarna, numai in Romania, aproximativ 200.000 de muncitori sezonieri din constructii sint nevoiti sa stea citeva luni degeaba acasa, lucrarile pe santiere fiind sistate. Ei bine, acest neajuns va fi inlaturat prin fabricarea in tara noastra, pentru prima oara in lume, a acestui material revolutionar, in care am investit imens, dar mai multe amanunte nu va pot da inca."


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.